کارگاه

کارگاه تولیدی محصولات قنادی پارس باسیستم کنترل کیفی دقیق همواره میکوشد ثبات کیفیت در تولیدات داشته باشد و حساسیت خودرا در استفاده از مواد اولیه نشانداده و به سلامت جنس بیشتر از ظاهر آن بیندیشد

نظافت , سلامت , کیفیت و سپس تنوع و شکل ظاهری محصول این چیدمان ما در تولید است

ما همانی را که خود و فرزندانمان میخوریم میفروشیم

در تولید یک محصول ایده آل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و  تلفیق آن با هنر قنادی تمام ادعای ماست

خامه حیوانی پاستوریزه را گران تر میخریم  .. ولی خامه گیاهی دارای پالم استفاده نمیکنیم
آرد گندم کلاله را گران تر میخریم……………..ولی آرد بی کیفیت  استفاده نمیکنم
روغن گیاهی با استاندارد های جهانی را گران ترمیخریم
مغز گردو و بادام ایرانی را گرانتر میخریم……..ولی ازمغزهای بی کیفیت استفداده نمیکنیم
کره هلندی
زعفران
زرد چوبه
هل
وانیل را گران تر میخریم ……….. ولی از رنگ ها و اسانس های شیمیایی استفاده نمیکنیم
تخم مرغ را گرانتر میخریم…………………… ولی از پودرتخم مرغ استفاده نمیکنیم
شیرتازه پاستور را گران تر میخریم ……………ولی از شیر خشک استفاده نمیکنیم
سعی بر این است که هیچ گاه از این موارد استفاده نشود مگر در شرایط خاص که پس از بررسی های علمی و تاید بهداشتی بقدررفع الزام بهره گیری از بعضی موارد صورت میگیرد  به عنوان مثال برای تولید شکلات سفید چاره ای جز استفاده از شیر خشک نیست

 

شاهد ادعای ما رضایت مشتریان میباشد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *