لطفا بخوانید

بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام و عرض ادب

مشتری عزیز و دوست گرامی که از سایت ما بازدید میکنید مطالب زیر هر چند وقت شریف شما را میگیرد ولی به مقدار کافی مهم و قابل تامل میباشد که دوستانه میگویم لطفا بخوانید 

عزیزان آمار بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های گوارشی و دیابت و بیماری های قلبی روز به روز در حال ازدیاد است و این امر بر هیچ کسی پوشیده نیست

 تغذیه مهم ترین عامل در سلامتی است و این مائیم که باید بیشتر از هرچیز به سلامت خود و خانواده باندیشیم زیرا آرامش و آسایش انسان در گروی سلامت اوست

 طعم ها و رنگ و لآب ها بیشتر اوقات با سلامت محصولات در تضاد هستند

رنگ ها و طعم دهنده های شیمیایی,رنگ بهتر و طعم مناسب تری به محصولات میدهند یک شیشه ۲۰۰ گرمی  از اسانس هل ۱۲۰٫۰۰۰ریال قیمت دارد وبه یقین طعم بهتری از خود هل در اجناس ایجاد میکند و دانه های سیاه رنگ هل ساییده که شکل محصول را از زیبایی خارج میکند را نیز ندارد و به اندازه حد اقل ۳ کیلو گرم هل قابلیت دارد یعنی برابر با ۱٫۸۰۰٫۰۰۰ریال حدود ۱۵ برابر ارزانتر باطعم و رنگی بهتر .

کاهش هزینه تولید , رنگ و لآب و طعم خوب مشتری پسند علت استفاده این مواد اولیه خطرناک در محصولات غذایی است

استفاده از زعفران به عنوان رنگ و پودر میوه با قیمت های فوق سنگین یک شوخی بنظر میرسد چون بسیار کم هستند مشتریانی که آنقدر حساس باشند که تفاوت رنگ وزعفران را به راحتی تشخیص دهند , البته علت این عدم تشخیص , کم بودن قدرت ما مردم نیست بلکه قدرت بالای شرکت های تولید کننده رنگ و اسانس میباشد حال  وقتی رضایت مشتری با رنگ ۲٫۰۰۰ ریالی ممکن است چرا زعفران ۲۴۰٫۰۰۰ ریالی و زمانی که میشود از اسانس ۲٫۰۰۰ریالی استفاده کرد چرا پودر میوه جات ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ ریالی

 دوستان , میوه جاتی که در تولید آنها از کودهای شیمیایی استفاد نشده باشد(اورگانیک) هیچ گاه به زیبایی محصولات شیمیایی نیست ولی در عین حال بسیار گرانتر است

 محصولاتی که دارای مواد نگهدارند باشند خیلی دیر تر دارای مشکل میشوند و مبتلا به قارچ کپک و … می شوند

کیک ها ، نان ها و شیرنی هایی که دارای آمولسیفایر هستند ماندگاری بالایی دارند و گاهی یک کیک تا سه ما قابل استفاده است و هنوز تازگی خود را از دست نداده , درحالی که کیک هایی که در آن مواد نگهدارنده و آمولسیفایر و… نداشته باشد بیشتر از حدود سه روز ماندگاری ندارد و زود کپک زده غیر قابل مصرف میشود  

بزرگواران  فلکس( ژل مخصوصی که در تولید کیک و رولت استفاده میکنند که دارای آمولسیفایر و نگهدارنده میباشد , سبب هوادهی , تخلخل و نرمی کیک میشود)  یا مواد مشابه آن که بسیار زیاد در قنادی ها رایج است یک ماده شیمیایی مجاز خوراکی میباشند , کیکی که در آن فلکس یا مواد مشابه  که نگهدارنده های رطوبت در کیک هستند ندارد زود خشک میشوند و هیچ وقت به نرمی و لطافت آنها نیست, زیبایی , صافی , رنگ سفید , بافت های هماهنگ آن را ندارد و در حقیقت از نظر ظاهری اصلا قابل قیاس نیستند

در واقع این مواد مضر شیمیایی زیبایی , نرمی , ماندگاری , طعم خوب , جذب مشتری , پاین آمدن زمان تولید , کمتر استفاده شدن مواد اولیه و در نتیجه پایین آمدن هزینه تولید را به تولید کنندگان هدیه میکنند

کیکی که به صورت طبیعی با تخم مرغ , آرد , شکر و مواد طبیعی تولید میشود بعد از چند ساعت از تولید لحظه به لحظه نرمی و لطافت خود را از دست میدهد و بعد از گذشت چند روز دیگر قابل استفاده نیست

دوستان  خامه ی قنادی یا به عبارتی خامه های صنعتی که از روغن نباتی, مارگارین , روغن پالم , خامه , شیر خشک, آب , اسانس های خوراکی , قوام دهنده , مواد نگهدارنده , آمولسیفایر, سفید کننده های خوراکی و ….. تشکیل میشوند این خامه ها باطعم های بسیار جذاب و مشتری پسند و با رنگ سفید شفاف و زیبا و با ماندگاری بالا  وآسانی استفاده در کیک سازی و راحت تر بودن کار کردن با آن در تولید کیک خامه ای و با قیمتی یک سوم خامه طبیعی خیلی زود جای خود را در قنادی ها پیدا کرده است

دشواری استفاده از خامه طبیعی و حساسیت این خامه به گرما سبب این شده که استادکاران تر کار اکثرا راقب به استفاده از این نوع خامه ها نباشند و قیمت بالا و سختی تولید خامه های طبیعی و هزینه نیروی انسانی متخصص برای این کالا آنقدر قیمت تمام شده را بالا میبرد که تقریبا همه به غیر از معدودی از تولید کننده ها تمایلی به خامه ی طبیعی ندارند

و از همه مهمتر اینکه تمایل مشتریان به طعم خامه های مصنوعی بیشتر است و رضایت مشتری یعنی سود

دوستان , سروران , عزیزان

بیایم سلامت خودمان را با طعم خوب , رنگ مناسب  ,نرمی , لطافت ,ماندگاری و زیبایی  معامله نکنیم

بیایم سالم بخوریم تا سالم بمانیم

خداوند در قرآن میفرماید به آنچه میخورید نگاه کنید

دوست دار سلامتی شما قنادی پارس

2 Replies to “لطفا بخوانید”

  1. حامد ثانوی Post author

    سلام واحترام به مازیار عزیز بسیار خرسندیم از اینکه شما مارا به صداقت یاد کردید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *